Pokladny AWIS

technologie

Systematická gastronomie

Systematická gastronomiePo více jak 20 letech zkušeností z restauračních a hotelových provozů si uvědomujeme, že jejich úspěšnost je závislá na absolutní spokojenosti zákazníka s obsluhou a kvalitou jídla.

Proto v nich zavádíme informační systémy a systémy vzdělávání, které výrazně zefektivňují pracovní procesy personálu. Říkáme tomu systematická gastronomie.

Dáváme tím číšníkům, barmanům i kuchařům volné ruce a více času k tomu, aby hostům naplno předvedli své umění.

 

 

Gastronomický podnik s přehledem

Zvyšujeme přehled majitelů a provozních o fungování jejich podniku. Díky dodávkám a servisu pokladních, controllingových a skladových informačních systémů zajišťujeme hladký chod restaurací a minimalizujeme riziko chyb ze strany personálu.

Ve spojení s mobilními technologiemi dokážeme zajistit kontrolu nad provozem po dobu 24h denně. I díky této skutečnosti jsme držiteli certifikátu kvality ISO 9001.

"/